ПРИЈАВУВАЊЕ УЧЕСТВО НАМЕЃУНАРОДНА НАУЧНО-СТРУЧНА КОНФЕРЕНЦИЈА
„СОВРЕМЕНИ ТРЕНДОВИ ВО ДЕФЕКТОЛОШКАТА ТЕОРИЈА И ПРАКСА“

  

Организатори:     Сојуз на дефектолози на Република Македонија
                         Филозофски факултет-Универзитет Св.Кирил и Методиј, Скопје

16-18 Јуни 2016 | Хотел Пела | Охрид, Република Македонија

 

Ве молиме директно пополнете ги Вашите податоци и кога сте сигурни дека се сте навеле, кликнете ИСПРАТИ.

Доколку во рок од 7 работни дена не добиете повратен одговор на Вашата е-маил адреса дека сме ја добила Вашата пријава, контактирајте не на следниот е-маил: dsojuz@yahoo.com

Ве молиме немојте повеќе од еднаш тука да се пријавувате, за сите дополнителни промени и прашања обратете ни се на горенаведениот е-маил.

 

Лични податоци:

Име: *                                                               Презиме: *

E-Меил : *                                                         Телефон: *

Формат на внесување (пример 070хххххх)

Институција: *                                                Град: *

Адреса: *                                                              Професија: *

Улица и број

Форма на учество *

Сместување *

Тип на исхрана *

Безбедносен код: *

* - Задолжителни полиња.