Пристапница

 

Доколку сакате да станете член на Сојуз на дефектолози на Република Македонија симнете ја пристапницата која е во PDF формат, пополнете ја и така пополнета испратете ја преку оваа електронска форма.

Или во електронски формат пополнете ја и испратете ја со сите други  документи на адреса на Сојуз на дефектолози на Република Македонија.

Име : *                                                         Презиме: *

Е-Меил: *                                                    Телефон: *

Порака:

Прикачи пристапница: *

(Дозволен формат: doc, docx, pdf)

Безбедносен код: *
* - Задолжителни полиња.