За нас

Доколку сакате да станете член на Друштво на доктори на дентална медицина на Македонија  симнете ја пристапницата која е во PDF формат, пополнете ја и така пополнета испратете ја преку оваа електронска форма.

Или во електронски формат пополнете ја и испратете ја со сите други  документи на адреса на Друштво на доктори на дентална медицина на Македонија.

  Име : *                                                             Презиме: *

  Е-Меил: *                                                         Телефон: *

Порака:

Прикачи пристапница: *

(Дозволен формат: doc, docx, pdf)

Безбедносен код: *
* - Задолжителни полиња.