360º Виртуелни тури

Со снимање на 360º виртуелната содржина, овозможуваме да биде прикажан вашиот Бизнис на Google, овозможувајќи им на вашите клиенти со „Пребарување“ да дознаат повеќе за вашиот бизнис преку „Google Map“.

Кликни тука
Опис: Книжарница.

Click Me

Кликни тука
Опис: Продавница за расветни тела.

Click Me

Кликни тука
Опис: Бутик.

Click Me

Кликни тука
Опис: Теретана.

Click Me

Кликни тука
Опис: Ресторан.

Click Me

Кликни тука
Опис: Oчна ординација.

Click Me
Напомена: Виртуелните тури се користат како примери за промотивни цели.