You are here: Home За нас

TeamVelkovski.com

Е-пошта Печати

ЗА НАС

 

Можноста за истакнување на Вашите визии во дигиталниот свет, приближувајки ги информационите технологии до Вас, отвори можност за формирање на ТИМ ВЕЛКОВСКИ.Тим Велковски, графички и веб дизајн, изработка на апликативен софтвер за мали и средни фирми

 

Новите технологии на дизајнерско работење се инфилтрираат, па така денес Тим Велковски преставува современо медиа студио, со квалификуван, професионален тим на експерти и визионери кои ќе ви овозможат нов пристап за презентирање на Вашиот бизнис.

 

Нашата прецизност и квалитет се потпираат на висока технологија при тоа овозможувајки на своите клиенти хостинг, графички и веб дизајн и мултимедиални услуги. Неограничената креативност сигурна и стабилна креативност на Вашите визии, со што Ви се осигурува успехот во технолошкиот и дигиталниот свет.

 

Отворена комуникација со своите клиенти, со што им се овозможува пристап во секој чекор во развојот на нивниот проект. Секогаш сме отворени за идеи, предлози и сугестии од страна на нашите клиенти.

 

 

Соопштенија

22.10.2013                                                         Соопштение за неработен ден 23.10.2014
(четврток)

10.10.2013                                                        Соопштение променана на работно време од 14.10.2013.