You are here: Home Апликација - систем за резевациија во хотели

TeamVelkovski.com

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7 Image8 Image9

Тим Хотел - резервации

Е-пошта Печати

Резервациски систем за хотели, е-резервација

 

 

Оn line резервациски систем, е идеално решение за вршење резервации на соби и апартмани преку интернет во хотели, мотели итн.

Ако поседувате хотел или некој друг сместувачки капацитет, можете комплетно да ги заобиколите туристичките агенции на кои им плаќате провизија. Резервирањето на соби може да се изврши преку интернет. Вашиот потенцијален гостин може да одбере тип на соба во која сака да престојува, да го определи периодот од когааи до кога ќе престојува, итн.

Во пакетот вкучено е:

Конфигурирање на системот;

                                                                                                Интегрирање со веб сајт (изработка на сајтот);

                    Поставување на интернет;

                    Регистрација на веб адреса (Интернет домен) www.vasheime.com;

                    Веб хостинг пакет Нормал;

                                                   Јазик: Македонски и Англески