You are here: Home

TeamVelkovski.com

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7 Image8 Image9

Веб апликации

Агенција за недвижности, веб страна за недвижности, агент, недвижнини

 • 007.jpg

  • Клиент: Ортодонт Д-р Јасмина
  • Категорија: Здравствена Установа
  • Технологија на изработка: PHP, CMS
  • Јазик: Македонски и Англиски

   

   

   <p> </p>
   <p> </p>
   </div>
   <ul>
   </ul>
   </td>
   </tr>
   <tr>
   <td></td>
   <td>
   <hr />
   <br /><br /></td>
   </tr>
   <tr>
   <td>
   14.jpg
   </td>
   <td>
   <ul>
   <li>
   <div style="text-align: left;"><strong>Клиент</strong>: Ас Стил Скопје</div>
   </li>
   <li>
   <div style="text-align: left;"><strong>Категорија</strong>: Сервис за ауспуси</div>
   </li>
   <li>
   <div style="text-align: left;"><strong>Т</strong><strong>ехнологија на изработка</strong>: PHP, CMS</div>
   </li>
   <li>
   <div style="text-align: left;"><strong>Јазик</strong>: Македонски и Англиски</div>
   </li>
   </ul>
   <p> </p>
   <p> </p>
   </td>
   </tr>
   <tr>
   <td></td>
   <td>
   <hr />
   <p> </p>
   </td>
   </tr>
   <tr>
   <td>
   13.jpg
   </td>
   <td>
   <ul>
   <li>
   <div style="text-align: left;"><strong>Клиент</strong>: Грамада</div>
   </li>
   <li>
   <div style="text-align: left;"><strong>Категорија</strong>: Агенција за недвижности</div>
   </li>
   <li>
   <div style="text-align: left;"><strong>Т</strong><strong>ехнологија на изработка</strong>: PHP, Апликација за недвиности</div>
   </li>
   <li>
   <div style="text-align: left;"><strong>Јазик</strong>: Македонски и Англиски</div>
   </li>
   </ul>
   <p> </p>
   <p> </p>
   </td>
   </tr>
   </tbody>
   </table>
   </div>
   <p> </p>

   

  • Тим Велковски - дали имате веб страна!

   

  Соопштенија

  22.10.2013                                                         Соопштение за неработен ден 23.10.2014
  (четврток)

  10.10.2013                                                        Соопштение променана на работно време од 14.10.2013.


  Веб услуги

  Постави прашање Доколку сакате да поставите прашање поврзано со нашите услуги.
  Портфолио Нашето портфолио последните веб проекти.
  Регистрација на веб домен Со регистрирање на домен имате сопствено постоење на Вашата компанија на интернет.
  Партнерска програма Вашите најлесно заработени пари досега! Вие добивате 15% од сумата која клиентот ја плаќа.

  Е-билтен

  Бидете постојано информирани
  за сите новитети, настани, промоции и производи.

  Вашата e-mail адреса :

  Пријави се Одјави се


  Проверка на домен!

  Техничка поддршка

  • Tel: +389 (0) 2 614 17 65
  • Tel: +389 (0) 78 44 77 48
  • Skype: teamvelkovski.com
  • Email: info@teamvelkovski.com
  • Website: www.teamvelkovski.com

  Клиентите зборуваат за нас!

  Институт за Духовен Растеж - Александар Вулетиќ

  На секој што планира да има веб странa препорачyвам да ја нарача во Тим Велковски.

  Ас Стил - Наде Тошева

  Брзи во изработката на веб страната, пристапни цени, професионални во услугите.

  Групо Навис - Драгана Маневска

  Користејќи ги вашите услуги се стекна со професионална веб страна која наиде на многу добар клент од страна на нашите клиенти. Напоменуваме дека добивме повеќе од колку што очекуваме.

  Атлас 2002 - Аница Ѓорњевска

  Одлична услуга, секогаш отворени за соработка, брзи и ефикасни.Благодариме.

  Стоматолошко Здружение на Македонија - Др. Маријан Денковски

  Добивме професионална веб страна и услуга. Задоволни сме и понатаму ја продолжуваме соработката со вас.

   

  Пробив Икс - Николина Цветкова

  Благодарност за нашата соработка. Навремено и професионално одговоривте на нашите специфични барања.