You are here: Home Соопштение - неработен ден

TeamVelkovski.com

Е-пошта Печати PDF

22.09.2014                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       Соопштение за неработен ден
                                                                                                                                                                                                                   

Почитувани клиенти,                                                                                                                                                                                                                                                        
 
Тим Велковски  – Скопје нема да работи во четврток 23.10.2014 година
.

Со работа почнуваме на 24.10.2014 (петок).

Честит празник!

Тим Велковски - Скопје,
Во чекор со дигиталниот свет!