You are here: Home Наши пријатели

TeamVelkovski.com

Image1 Image2 Image3 Image4 Image5 Image6 Image7 Image8 Image9

Проверка на домен!

Техничка поддршка

  • Tel: +389 (0) 2 614 17 65
  • Tel: +389 (0) 78 44 77 48
  • Skype: teamvelkovski.com
  • Email: info@teamvelkovski.com
  • Website: www.teamvelkovski.com

Клиентите зборуваат за нас!

Институт за Духовен Растеж - Александар Вулетиќ

На секој што планира да има веб странa препорачyвам да ја нарача во Тим Велковски.

Ас Стил - Наде Тошева

Брзи во изработката на веб страната, пристапни цени, професионални во услугите.

Групо Навис - Драгана Маневска

Користејќи ги вашите услуги се стекна со професионална веб страна која наиде на многу добар клент од страна на нашите клиенти. Напоменуваме дека добивме повеќе од колку што очекуваме.

Атлас 2002 - Аница Ѓорњевска

Одлична услуга, секогаш отворени за соработка, брзи и ефикасни.Благодариме.

Стоматолошко Здружение на Македонија - Др. Маријан Денковски

Добивме професионална веб страна и услуга. Задоволни сме и понатаму ја продолжуваме соработката со вас.

 

Пробив Икс - Николина Цветкова

Благодарност за нашата соработка. Навремено и професионално одговоривте на нашите специфични барања.