You are here: Home Партнерска понуда

TeamVelkovski.com

Е-пошта Печати PDF

Тим Велковски -  Партнерска Програма

 

Вашата улога

 

Вашите најлесно заработени пари досега! Се што треба да направите е да дојдете до информации за некого кому му е потребна веб страна или некоја од нашите услуги. Ние ги обработуваме податоците и ја изработуваме веб страната или веб решението кое се бара од клиентот, Вие добивате 15% од сумата која клиентот ја плаќа. Нема никави трошоци кои ги плаќате однапред или скриени трикови.

 

Зошто е толку лесно?

 

Потенцијалниот пазар за веб страни е огромен. Секоја фирма, и поединец, има корист од сопствена веб страна. Како најголем рекламен медиум достапен на луѓето, Интернет со сигурност станува најефективната алатка за пренос на информации и комуникации. Специјалноста на Тим Велковски е понудата на веб страни по достани цени кои ја приближуваат моќта на Интернет до секого.

 

Можете ли да успеете како Партнер?

 

Нашиот совет за Вас е, прво да размислите за луѓе кои имаат своја фирма (бизнис) или луѓе кои би можеле да бидат заинтересирани за веб страна. Продавањето на луѓе кои ги познавате е лесно, и ако успеете ним да им продадете нешто, ќе стекнете доверба во нашите услуги и веб решенија во себе за да можете да им го понудите истото на непознати. Ние ќе Ве обезбедиме со сите информации за нашите услуги  кои Ви се потребни при продажбата.

 

Дали треба да се исполнат одредени услови?

 

Единствениот услов кој треба да го исполните е да пројавите интерес за соработка  и да не контактирате.

 

Што се случува кога ќе имам потенцијална продажба?

 

Ни ги доставите податоците од потенцијалниот клиент и ние да ја заклучиме зделката. Вие ги добивате Вашите 15% ако се оствари продажба на потенцијалниот клиент.

 

Кога се врши плаќањето кон мене?

 

Веднаш штом клиентот ја уплати договорената сума на нашата жиро сметка, Ви се префрла договорениот процент на вашата трансакциона сметка.

 

Нашата партнерската програма нуди флексибилност која дозволува лесно да ја вклопите во Вашата агенда, дали како додатна активност или пак можеби како главна работна окупација.

 

 Доколку сакате да се зачлените притиснете на долниот линк: „П Р И Ј А В А„

Тим Велковски - партнерска програма