You are here: Home Соопштение - работно време

TeamVelkovski.com

Е-пошта Печати PDF

10.10.2013                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       Соопштение за промена на досегашното работно време
                                                                                                                                                                                                                   

Почитувани клиенти,                                                                                                                                                                                                                                                        

Досегашното работно време го променуваме со ново:

Работно време:
Од понеделник  до петок
10:00 часот - 16.00 часот.


Напомена: По истекот на нашето работно време 
доколку Ви е потребно техничка поддршка
може да ни испратите е-меил порака преку нашата
контакт форма или на нашaта инфо е-пошта.

Доколку нашата техничка служба процени  дека се
работи за итна интервенција ќе ви одговориме во истиот ден.

Доколку процениме дека вашето барање не е приоритетно ќе Ви
одговориме следниот работен ден.
 


Со примена на новото работно време почнуваме почнуваме од 14.10.2013 (понеделник).