You are here: Home Софтвер

TeamVelkovski.com

Е-пошта Печати

 

Програма за агенција за недвижности на македонски јазик.Програмaтa е наменетa за работа во агенција за недвижности, лесна за користење сите категории се прикажани на една картица и, целосно е на македонски јазик.


Програмата лесно се наведува да пребарува по сите параметри (полиња) и тоа: локација, површина, соби, адреса, цена, кат, гаража, телефон и, сл. Веднаш добивате целосен приказ на информации на истата картица. Програмата овозможува листање и пребарување на повеќе податоци истовремено, за полесно пронаоѓање на бараните информации.

Следејќи ја напредната технологија нашата програма за недвижности е приспособена (компатибилна) со Android работна околина, што означува дека работи на Аndroid оперативен систем и озможува работа преку Android Tablet.

Се укажа потреба за развивање на платформа на Android оперативниот систем бидејќи „Андроид таблетите„ од ден на ден се во поширока масовна, употреба на нашиот и светскиот пазар. На тој начин нашата компанија на своите клиенти им овозможува пристап до нивната постоечка бара на податоци од било која локација, и во било кое време, правејќи ги многу по конкурентни на пазарот на недвижности подигнувајќи го професионалното ниво на агенциите.

Нашата компанија на домашниот пазар се наметнува како надворешен соработник нудејќи економско испратливо решение кое лесно се адаптира и надградува според на потребите на секоја агенција поединачно за многу краток временски период.

7.jpg
 

Соопштенија

22.10.2013                                                         Соопштение за неработен ден 23.10.2014
(четврток)

10.10.2013                                                        Соопштение променана на работно време од 14.10.2013.