You are here: Home Веб дизајн

TeamVelkovski.com

 

Стручниот тим на Тим Велковски  низ проценка на Вашите маркетиншки и деловни потреби, ќе Ви помогне да изградите пристојна интернет страница што ќе Ви обезбеди соодветна презентација во деловниот свет.

Со заеднички сили, ќе изработиме квалитетно и професионално веб идејно решение кое ќе го истакне Вашето работење до Вашите клиенти.

 

Вид на веб дизајн (понуда) пакети:  
Нормал
Про
 
Избор на еден готов веб дизајн (templete)
Број на веб страници
Почена страна (home page) + 5 страници Почена страна (home page) + 9 страници
Поставување на лого од вашата фирма
Обработка и поставување на фотографии по ваш избор 6 20
Поставување на текст содржина
неограничено неограничено
Бесплатен веб простор за една година 100 МБ
200 МБ
Избор на еден јазик
(Македонски или Англиски) (Македонски и Англиски)
Е-маил адреси
5 10
Бесплатен веб домен за една година (www.vasheime.com)
/
Оптимизација на веб страната
Поставување на веб страната интернет
Пријавување на веб страната до познати веб пребарувачи
 

              НАПОМЕНА: Се она што не е опфатено со оваа понуда е предмет на понатамошен договор. Цената на оваа понуда се формира по остварен контакт со клиентите.

Наше портфолио
 

Соопштенија

22.10.2013                                                         Соопштение за неработен ден 23.10.2014
(четврток)

10.10.2013                                                        Соопштение променана на работно време од 14.10.2013.


Наши клиенти

fizioterapevt
Biroform
Feryp
Soleta
Taksi29
Fileo
As-Stil
Gramada
Navis
Greenhouse
Kimeks
ProbivX
StomatoloshkoZdruzenie
My dream
Porta Hit