Menu.

САЛАТИ

Цезар салата

300 грама.

140.00

Каламари цезар

300 грама.

170.00

Шеф салата

300 грама.

170.00

Рукола

300 грама.

150.00

Туна салата

300 грама.

150.00

ПРЕДЈАДЕЊЕ

Рол де пиле

300 грама.

170.00

Топла даска

За две особи.

500.00

Ладна даска

За две особи.

500.00

ЈАДЕЊА ОД ПИЛЕШКО

Пилешко во кари сос

300 грама.

170.00

Пилешко со зеленчук

300 грама.

170.00

Салтимбока

300 Грама.

200.00

ПИЦА

Маргарита

сос, кашкавал.

170.00

Капричиоза

сос, пилешка или свинска шунка, кашкавал, печурки.

190.00

Кватро Стаџоне

сос, кашкавал, шунка, кулен, сланина, свински врат.

190.00

ПИЈАЛОЦИ

Кафе

50 мл.

70.00

Кока Кола

250 мл.

80.00

Пепси

300 Грама.

80.00

Bruschetta Classico

Roasted eggplant spread, marinat

Parmesan Bread

Ratione, nostrum mus hic harum aptent at quae sapien illo

Banana Waffles

Ratione, nostrum mus hic harum aptent at quae sapien illo

Cheese Garlic Bread

Roasted eggplant spread, marinat

Cottage Cheese Fusilli

Roasted eggplant spread, marinated tomatoes with garlic & fresh basil 8

Whole Grain Pasta

Roasted eggplant spread, marinated tomatoes with garlic & fresh basil 8

QR - Code дигитално мени

Дигитално мени е идејно решение за ресторани, кафани, сендвичари и кафе-барови

Со скенирање на прикажаниот QR Code преку вашиот паметен телефон, можат да пристапат до дигитално мени на интернет без да морате да инсталирате некакви апликации.

Запазувајќи ги сите здравствени протоколи пристапете до дигиталното мени на бесконтактен начин, бидејќи физичките менија одат од рака на рака, погодни за пренос на вируси.

Ви нудиме проверени и ажурирани податоци во реално време.

Контакт