Изработка на современа и модерна веб страна

Ви нудиме изработка на професионална и модерна веб страна со дизајн кој е лесно приспособлив на десктоп, таблет и мобилните уреди и во функција на вашиот бизнис.

Придобивки Наше портфолио
Изработка на веб страни

Најдобар систем за он-лaјн нарачки и достава

Наменет за ресторани, пицерии, сендвичари и кетеринг услуги. Направете нарачка во една минута. Продавајте брзо, продавајте лесно, продавајте повеќе.

Демо ресторан Контакт со нас
систем за он-лијн нарачки и достава

Имајте сопствена 360° виртуална тура

Преку виртуелната содржина, прикажете го вашиот Бизнис на Google street view, зголемете ја вашата присутност и продажба бидете достапни 24/7 on-line.

Наши услуги Наше порфолио
Виртуелна тура

QR Code дигитално мени

Без симнување и инсталација на дополнителни апликации, оптимизирано за паметни телефони и таблети, иновативно и медерно дигитално мени.

Демо е-мени Нарачај мени
QR дигитално мени

360º вирутуелни продукт фотографии

Прикажете ги вашите продукти од секој агол на било кој уред, интеграција со вашата веб страна или онлајн продавница и прикачете ги на социјалните мрежи.

Наши услуги Наше портфолио
Креирање на 360º вируелни продукти

За нас

Кои сме ние

Можноста за истакнување на Вашите визии во дигиталниот свет, приближувајки ги информационите технологии до Вас, отвори можност за формирање на ТИМ ВЕЛКОВСКИ. Новите технологии на дизајнерско работење се инфилтрираат, па така денес Тим Велковски преставува современо медиа студио, со квалификуван, професионален тим на експерти и визионери кои ќе ви овозможат нов пристап за презентирање на Вашиот бизнис.

Отворената комуникација со своите клиенти, со што им се овозможува пристап во секој чекор во развојот на нивниот проект. Секогаш сме отворени за идеи, предлози и сугестии од страна на нашите клиенти.

За нас
 • Графички дизајн

  Дизајн на лого, и промотивни материјали, флаери и брошури, банери и билборди, визит картички, печатени маици и др.

 • Веб дизајн

  Квалитетни и професионални напредни веб решенија кое ќе го истакнат Вашето работење до Вашите клиенти.

 • Дигитален маркетинг

  Facebook, Instagram, Е-меил, и Google ads маркетинг. Креирање и менаџирање на содржини и кампањи, и др.

 • 360° виртуални тури

  Преку виртуелната содржина, прикажете го вашиот Бизнис на Google maps.

feature
 • 360º Виртуелни продукти

  Прикажете ги вашите продукти од секој агол на било кој уред, интеграција со вашата веб страна или онлајн продавница.

 • Видео Маркетинг

  Креирање на кратки видеа за промоција и рекламирање на вашиот бизнис, кои можат да се постават на социјалните мрежи.

 • 360º интерактивни содржини

  Им овозможуваат на клиентите виртуелна реалност преку која можат да ја истражат, вашата канцаларија, продавница, ресторан.

 • Веб хостинг и регистрација на веб домени

  Стабилни и супер брзи професионални веб сервери.

Придобивки

Од професионална современа респонзивна веб страна е докажано дека ќе го унапреди вашиот бизнис и ќе ја зголеми вашата заработка.

СОВРЕМЕНА ВЕБ СТРАНА

Во денешно време голем процент од деловната соработка започнува преку онлајн интернет пребарување.

Ви нудиме изработка на професионална и модерна веб страна:
- Oд третата генерација на веб страни со дизајн кој е лесно приспособлив на десктоп, таблет и мобилните уреди.
- Веб страница која ги задоволува светските технички стандари, а нејзината содржина прилагодена кон глобалните прабарувачи како што се Google, Bing и Yahoo.

Наше портфолио

Современа веб страна
Квалитетна веб страна

КВАЛИТЕТНА ВЕБ СТРАНИЦА

Поголем број од клинтите ја пребаруваат и прегледуваат вашата веб страница за вашата фирма, пред да почнат да остварат деловна соработка со вас.

Врз основа на овој критериум ви нудиме изработка на веб страна:
- Со мултифункционалност и респонзивен дизајн прилагодена според потребите и во функција на вашиот бизнис.
- Безбедна, брза и достапна веб страна со оптимизирана интегрирана содржина со социјаните мрежи која ќе овозможи подобро презентирање на вашиот бизнис и доближување на вашите услуги и производи до вашите клиенти и потрошувачи.

Наше портфолио

Изработка на промотивни видеа

360º продукт фотографии

Изработка на ротирачки фотографии, видливи од сите агли на производи и продукти, кои што можат да се користат на веб страна, On-line продавница и на социјалните мрежи.

360º виртуелната тура

Зошто вие е потребна 360º виртуелна тура?

Придобивки од виртуелната тура за вашиот личен бизнис:

 • Бидете пред конкурентите, досегнете поширок пазар

  Секој може да го види вашиот бизнис без оглед на локацијата каде живее, преку „Google street„ тие ќе можат да го видат вашиот бизнис од кој било агол што сакаат. Вашата виртуелната тура ќе го постави вашиот бизнис пред вашите конкуренти.

 • Ефикасна и нова платформа, стратегија за маркетинг

  Со виртуелната тура му давате на вашиот бизнис уникатно искуство во маркетингот, и вашите клиенти ќе можат да го гледаат, споделуваат и комуницираат со вас.

 • Го заштедува времето на вашите клиенти

  Ако сте сопственик на хотел, виртуелна тура ќе ви помогне да им заштедите на вашите клиенти многу време и пари. Клиентите можат да влезат виртуелно и да видат сè што има, и што нуди вашиот хотел и да имаат добијат реална проценка за хотелот.

                                                           

                                                           

                                                           

                                                           

                                                           

                                                           

                                                           

feature
 • 360º виртуелна тура е достапна 24/7 on-line

  Виртуелната ја зголемува вредноста на вашиот бизнис затоа што работи на 24/ч. Клиентите можат да го разгледуваат вашиот бизнис во кое било време од денот или ноќта. Можат да ве контактираат директно преку виртуелната тура, со што создадеме можност да се зголеми вашата продажба.

 • Ја зголемува вашата продажба

  Виртуелната тура е магнет за привлекување поголема продажба. Како? Клиентите обично знаат што сакаат кога бараат производ или услуга, ако вашата тура го покаже она што го бараат, клиентот веднаш ќе ве повика да направи нарачка.

 • 360º виртуелната е достапна на повеќе уреди

  Денес, мнозинството од светската популација поседува паметни телефони, клиенти можат да го следат вашиот бизнис, и да прават нарачки или резервации од нивниот мобилен телефон или таблет. Исто така можете да ја испратите на е-маил како порака, или да ја прикачите на вашата веб страна.

Успешна соработка

Нашите клиенти зборуваат за нас:

logo-client
Групо Навис - Драгана Маневска

Користејќи ги вашите услуги се стекнаме со професионална веб страна која наиде на многу добара реакција од страна на нашите клиенти. Напоменуваме дека добивме повеќе од колку што очекуваме.

author
Ас Стил - Наде Тошева

Брзи во изработката на веб страната, пристапни цени, професионални во услугите.

author
ДДДММ - Др. Маријан Денковски

Добивме професионална веб страна и услуга. Задоволни сме и понатаму ја продолжуваме соработката со вас.

author
Атлас 2002 - Аница Ѓорњевска

Одлична услуга, секогаш отворени за соработка, брзи и ефикасни. Благодариме!

author
Пробив Икс - Николина Цветкова

Благодарност за нашата соработка. Навремено и професионално одговоривте на нашите специфични барања.

author
author

1201

Задоволни луѓе

124

Завршени проекти

2365

Работни часови

125

Број на клиенти

Веб хостинг и регистрација на веб домени

Нудиме стабилни и супер брзи професионални веб сервери и регистрација на вашиот посакуван веб домен.