Најдобар он-лајн систем за

нарачки за ресторани, пицерии, сендвичари и кетеринг услуги

Нарачки за ресторани, пицерии, сендвичари и кетеринг услуги

Нема време за губење, направете ја вашата нарачка во една минута.

Нема време за губење, направете ја вашата нарачка во една минута. Продавајте брзо, продавајте лесно, продавајте повеќе.
НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
РЕЗЕРВИРАЈ МАСА

Зголемете го вашиот профит

Преку нашиот систем за он-лајн нарачка и достава на храна

  Едноставен и лесен начин за да се направи нарачката во два чекора.

  Флексибилно работно време, и договорено време за подигање и испорака.

  Повеќе зони за достава со минимална вредност и надоместок за нарачката.

  Нарачка за подоцна со закажано време на достава.

  Плаќање во готово при самата достава.

НАРАЧАЈ ВЕДНАШ

Наши услуги

Резервација во два чекора

Добивате барање за резервација на маса, се што треба да направите ја потврдувате резервацијата преку апликацијата за ресторан во време кое му одговара на вашиот клиент. Клиентот ќе биде известен дека резервацијата е прифатена.

РЕЗЕРВИРАЈ МАСА

Добивање нарачки и резевации на паметен телефон или таблет

Преку нашиот систем за ресторани, сендвичари и кетеринг

  Апликација за ресторани за вашиот паметен телефон или таблет.

  Потврда во реално време на нарачката и време на испорака.

  Предупредувања кога апликацијата не е достапна.

  Помош и техничка поддршка.

Имајте сопствена 360° виртуална тура

Преку виртуелната содржина, прикажете го вашиот Бизнис на Google street view, зголемете ја вашата присутност и продажба бидете достапни 24/7 on-line.

QR - Code дигитално мени

Дигитално мени е идејно решение за ресторани, кафани, сендвичари и кафе-барови, преку ваш личен QR Code, кој можете да го понудите на вашите гости и клиенти.

   Со скенирање на вашиот QR Code на нивниот паметни телефони, клиенти можат да пристапат до вашето дигитално мени на интернет без да мора да инсталираат некакви апликации.

 Нашата услуга ќе ви помогне да поставите интуитивно, едноставно и флексибилно дигитално мени.

 Запазете ги здравствените препораки овозможете им на клиентите да пристапат до вашето мени на бесконтактен начин, физичките менија одат од рака на рака, погодни за пренос на вируси.

Треба често да го менувате менито? Нашата услуга ќе ви овозможи да ја промените вашата понуда за кратко време!

Нема потреба од повторно печатење на менијата при секоја промена на менито, понудете им на вашите клиенти ажурирани информации.

Пријавете се на нашиот Е-билтен

Задоволни клиенти

Задоволните клиенти зборуваат за нас …

„Мојот бизнис значително се подобри и продажба се зголеми за четири пати откако почнав да го користам ова веб решение. Тоа е најдобриот систем за нарачка на храна преку Интернет„
- Bryan G.
Сопственик на ресторан | В. Британија
„Првично бев загрижена дека нашата соработка е преку интернет и може да биде проблем, но вие испорачавте одлична, брза и разбирлива услуга за за нас. Ви благодарам на одличната соработка. „
- JULIE P.
Сопственик на ресторан | САД

Контакт