За нас

Кои сме ние

Тим Велковски Дигитално Студио

Тим Велковски

17 годишно ускуство во ИТ секторот

ТИМ ВЕЛКОВСКИ преставува модерно дигитално студио кое се занимава со изработка на веб и графички дизајн, апликативен софтвер, Google Street интерактивни 360º тури, 360º ротирачки продукти, промотивни видеа, и дигитален маркетинг. Исто така нудиме веб хостинг и Интернет домен услуги на своите клиенти.

Неколку збора за нас

Нашата патешествие започнува уште од 2004 година
Можноста за истакнување на Вашите визии во дигиталниот свет, приближувајки ги информационите технологии до Вас, отвори можност за формирање на ТИМ ВЕЛКОВСКИ. Новите технологии на дизајнерско работење се инфилтрираат, па така денес Тим Велковски преставува современо медиа студио, со квалификуван, професионален тим на експерти и визионери кои ќе ви овозможат нов пристап за презентирање на Вашиот бизнис.
Најдобро онлајн решение

скроено по ваша мерка.

Наши услиги

Контакт